Skip to content

Tijd voor rust, tijd voor JOU?

Precies wat jij nodig hebt met persoonlijke en intensieve begeleiding!

In het Coachtraject SLOWING DOWN van 4 maanden ontdekken we samen wat jij het allerliefste wilt en hoe en waarom jij jezelf daarin nog steeds tegenhoudt. Daarin zullen we werken met wat het beste bij jou past en waar jij behoefte aan hebt. De SLOW DOWN methode bestaat uit 8 onderdelen, welke niet allemaal nodig zijn voor jou. We doorlopen samen alleen de onderdelen van de SLOW DOWN methode die voor jou van toepassing zijn.

Je krijgt de tools in handen om jezelf positief te beïnvloeden. Jouw onbewuste patronen leggen we bloot en waarna jij nieuwe helpende patronen leert inzetten zodat jij weer de regie over jouw eigen leven hebt. Je staat beter in contact met je gevoel en weet wie jij echt bent.

Langdurige verandering die echt voor jou werkt!

Persoonlijke intensieve sessies die jou in 4 maanden inzicht gaan geven in jezelf. Waarna jij meer rust, vertrouwen en ademruimte hebt om te genieten van het leven. Zodat jij die leukste versie van jezelf de volle ruimte gaat geven!

Je hebt het zelf te doen en je hoeft het niet alleen te doen

Doe jij het altijd al alleen? Of wil jij alle onderdelen van het programma volgen? Doe het dan eens anders en ga voor het SLOW DOWN programma van 8 dagen in een kleine groep tot maximaal 10 deelnemers. Samen leren, ervaren en delen helpt jou tot nog meer inzichten en verbinding te komen. We doorlopen alle 8 de onderdelen. Je loopt met jouw eigen unieke SLOW DOWN handleiding de deur uit.

Als je blijft doen wat je altijd al deed, blijf je krijgen wat je altijd al kreeg

Wil jij ook weer genieten?

 • Snak jij ook naar meer ruimte zodat je weer lucht hebt, adem kunt halen?
 • Dat je weer kunt lachen, gek doen, blij kunt zijn? Genieten van het hier en nu, het leven.
 • Wil jij ook heerlijke rust, vrijheid en rotsvast vertrouwen hebben?
 • Dat je weer zin hebt in dingen en weer kunt stralen.
 • Wil jij ook weer die leukere blijere versie van jezelf zijn?

Na het Coachtraject SLOWING DOWN 4mnd

 • Ben jij weer de regisseur van je eigen leven en heb je jouw beren op de weg een positieve afslag laten nemen
 • Weet jij wat jij het allerliefste wilt en hoe jij dat kunt bereiken
 • Ben jij je bewust van jouw patronen en hoe je die positief kunt beïnvloeden
 • Heb je meer verbinding met jezelf en anderen doordat je stil kunt staan bij wat er is, bij jouw gevoel en luistert naar wat je nodig hebt.
 • Heb jij de levenslange verandering ingezet waarmee jij met de tools en inzichten uit de coaching de leukste versie van jezelf de volle ruimte geeft om te stralen en te genieten.

Dit coachtraject is écht voor jou als je

 • Je intensieve persoonlijke begeleiding wilt op de onderdelen die voor jou belangrijk zijn
 • Nu écht aan de slag wilt met jezelf, vanuit intrinsieke motivatie
 • Bereid bent om van denken naar voelen te gaan
 • Met jezelf de afspraak kan maken dat jij de komende periode deze ruimte verdient
 • Open staat voor nieuwe ervaringen en inzichten
 • Klaar bent met tijdelijke oplossingen die niet werken
 • Blijvende positieve verandering wilt!

Wat gaan we doen?

 • SLOW DOWN talk
 • 4 maanden lang 1-op-1 intensieve persoonlijke begeleiding op maat
 • 6 persoonlijke coach sessies
 • Elke 2-3 weken een coach sessie
 • Fysiek en/of online
 • Ondersteuning gedurende het coachtraject via whatsapp en/of mail
 • Afhankelijk van thema en behoefte bonusmateriaal; opdrachten, filmpjes, oefeningen
 • Prijs €979,- inclusief btw

Klant reviews

Ik Sta Bewuster Stil Bij Wat Ik Wil, Ik Sta In Mijn Kracht En Kies Voor Mezelf!

Altijd had ik wel een excuus om geen tijd voor mezelf te nemen; geen tijd, geen geld, werk, kids. Én als ik dan iets voor mezelf deed, voelde ik me daar weer schuldig over. Ik voelde heel veel onrust in mezelf.

Tijdens de SLOW DOWN training kwam ik erachter dat ik toch iets minder zelfvertrouwen had dan ik dacht. Bepaalde gevoelens had ik onderdrukt waardoor ik reageerde op situaties in werk en privé zoals ik voorheen deed.

Door de SLOW DOWN training neem ik steeds meer tijd voor mezelf. Ik sta bewuster stil bij wat ik wil, ik sta in mijn kracht en kies voor mezelf! Mijn lichaamssignalen herken ik sneller. Nu weet ik beter hoe ik uit de stress kan komen en mijn eigen balans kan behouden. Dat geeft me veel meer rust!

De FEEL-methode heeft mij enorm geholpen om te gaan met gevoelens die ik op dat moment ervaar. Elke trainingsdag voelde het als een heerlijk warm bad, jammer dat het afgelopen is.

Al bij de SLOW DOWN talk voelde ik direct een klik met Marjolein. Zij creëert een vertrouwde omgeving om veilig te oefenen om dingen anders te doen. Zij voelt de deelnemers goed aan, kijkt wat ieder nodig heeft en speelt daar persoonlijk op in.

Caroline
Slow Down, Rust In Hoofd, Onzeker, Onrustig, Stilstaan, Voelen, Positief Denken, Hhh, Www, Wie Ben Ik, Stress, Nlp, Training, Coaching, Plezier, Gelukkig, Zorgeloos

“Wat me verteld is, is niet wie ik écht ben”

Het was een rommeltje in mijn hoofd. Ik voelde mij onrustig en onzeker voordat ik aan de SLOW DOWN training begon.

De training heeft me opgeleverd dat ik meer rust in mijn hoofd heb. Ik realiseer me nu dat ik niet constant door hoef te gaan. Dat het ok is om niks te doen en de tijd mag nemen om ergens stil bij te staan, te reflecteren op wat ik voel en denk. Juist van stilstaan word ik rustig in mijn hoofd. Daardoor neem ik de ruimte om positief te denken en weet ik dat alles goed komt!

Ik heb me gerealiseerd dat ik vooral heb te doen wat goed voor mij is en niet omdat het zo hoort. Wat me verteld is, is niet wie ik écht ben. Ik ga plezier hebben, gelukkig zijn en zorgeloos zijn! Ookal weet ik nog niet precies hoe, ik kan dat en ik doe het gewoon!

Marjolein is een fijn persoon. Ze houdt de groep bij elkaar en betrekt alle deelnemers. Zij is oprecht geïnteresseerd in iedereen. Met haar humor en flexibiliteit geeft zij de training haar eigenheid.

Jasmijn
Slow Down, Bewustere Keuzes, Vanuit Hart, Ruimte, Rust, Genieten, Tijd Voor Mezelf, Moeten, Stilstaan, Training, Coaching, Nlp, Acceptatie, Kwetsbaarheid, Durven, Woede, Opluchting, Inspirerend, Energie, Vertrouwd

“Ik maak bewustere keuzes, vanuit mijn hart”

Sinds de SLOW DOWN training maak ik bewustere keuzes. Een keuze die goed voor mij is, die ik vanuit mijn hart maak. Ik heb meer ruimte en rust gevonden. Kan ik weer genieten!

Tijd voor mezelf had ik niet, er “moest” altijd nog zoveel gebeuren. Ik handelde vanuit hoe het hoort en wat er van me verwacht werd, zonder stil te staan bij wat ik op dat moment wilde of nodig had. Het gaf me een verstikkend gevoel. Ik liep vooral tegen mezelf aan. Aan de buitenkant deed ik net of het goed ging, alsof er niks aan de hand was. Van binnen voelde ik woede en onrust.

Door de training heb ik dingen een plek kunnen geven, zaken geaccepteerd. Ik kan de ander niet veranderen en ik kies er nu wel voor om er zelf anders mee om te gaan. Hierdoor is er meer rust en ruimte ontstaan, waardoor ik me kwetsbaarder durf op te stellen en anderen toe durf te laten. Mijn woede heeft plaats gemaakt voor opluchting. Doordat ik deze ruimte genomen heb en meer kan genieten, geeft dat mijn dochter ook de ruimte om te zijn wie zij echt is.

Marjolein brengt elk onderwerp inspirerend. Je krijgt direct zin en energie om er zelf mee aan de slag te gaan. Ze voelt mensen echt aan en speelt heel natuurlijk in op de behoefte in de groep. Marjolein ziet JOU! Ze geeft ruimte, bij haar mag alles er zijn wat me een vertrouwd gevoel gaf.

Miryam

Locatie

Het Coachtraject SLOWING DOWN 4 mnd wordt voornamelijk gehouden in Rijswijk, Laan van Zuidhoorn 60. Deze locatie is goed bereikbaar per auto en met het openbaar vervoer. Makkelijk bereikbaar met tram 1 halte Broekpolder, tram 15 en bus 30 halte Laan van ’s Gravenmade. Parkeren kan in de garage P+R Hoornwijck op 1 minuut loopafstand. Andere locaties zijn in overleg mogelijk.

Betaling

Ben je na de SLOW DOWN talk er helemaal klaar voor om de leukste versie van jezelf de volle ruimte te geven in een persoonlijk en intensief Coachtraject SLOWING DOWN 4 mnd lang, super! Dan plannen we samen de data van alle coachsessies. Je ontvangt een bevestigingsmail met meer informatie en de betaallink. Uiterlijk 2 weken voor de start van het Coachtraject SLOWING DOWN ontvang ik graag jouw betaling.

Werkgever
Natuurlijk is het ook mogelijk dit Coachtraject SLOWING DOWN 4mnd zakelijk te volgen. Als jij een leukere, blijere en positievere versie van jezelf bent, heeft jouw werkgever daar ook baat bij. Hierdoor zijn werkgevers vaak bereid om te investeren in jouw ontwikkeling. Dit voorkomt verzuim en helpt jouw vitaliteit en werkgeluk te behouden. Ik voorzie je graag van een persoonlijke en onderbouwde motivatie voor jouw werkgever. Indien jouw werkgever betaalt, hou er dan rekening mee dat het bedrag exclusief btw is.

Back To Top