Skip to content

Ik ben Marjolein

"Je hebt het zelf te doen en je hoeft het niet alleen te doen"

Creator van de SLOW DOWN methode van Omarmen Training en Coaching.

Als klein meisje kende ik het goed om te doen wat er van me verwacht werd, hoe het hoort, me aanpassen, binnen de lijntjes kleuren. Ik wilde het goed doen, liever nog perfect. Zodat ik gezien, gehoord en serieus genomen werd.

Ik trok me terug, ging uit contact met mezelf en anderen, verloor het kind en het plezier in mijzelf. Niet dat ik geen leuk leven had of leuke dingen deed, het was gewoon wat afgevlakt, minder gelukkig. Genieten kon ik niet echt, echt in het hier en nu zijn. Het leven en het werk ging op de automatische piloot verder.

Aandacht eerst naar de ander, dan pas naar mezelf als er nog tijd en ruimte was. Alle ballen hooghouden, mijn hoofd draaide overuren en ik bleef doorgaan. Mijn gevoel stond op stand-by en het (over)denken nam het over. Ik plofte uitgeblust op de bank neer na een dag werken en vroeg me af of dit het nou was. Ik was op, kapot, leeg, ik kon niet meer.

Door een burn-out werd ik abrupt stilgezet. Er was geen andere keuze dan stil te staan en te luisteren naar mijn lichaam en mijzelf in wat ik echt nodig had. Ik voelde me leeg, ik kon niet meer! Wat had me zoveel energie gekost dat ik tot dit (diepte)punt kwam…

Mezelf de volle ruimte geven ben ik pas gaan doen nadat ik in aanraking kwam met NLP en Systemisch Werk. Daarin leerde ik mijn onbewuste patronen ontdekken en welke patronen ik ingezet had om te “overleven”. Ik had een hele fijne jeugd en heb een fijne familie. En toch neemt elk kind onbewust beslissingen en past zich aan omdat dat toen beter werkte. Iedereen wil gehoord, gezien en geliefd worden. Vaak passen we die kinder-overlevingsmechanismen nu nog steeds toe, werken ze nog voor je?

Met al deze tools ontdekte ik wie ik eigenlijk ben, wil zijn en wat ik het allerliefste wilde. Van de achtergrond ben ik naar de voorgrond gegaan omdat ik met Omarmen Training & Coaching anderen (hopelijk eerder) wil helpen om inzicht te krijgen en bewustwording te geven op hoe je de dingen doet die je doet. En jou de helpende hand te reiken naar echte verandering, langdurig.

Ik ben:

  • Internationaal gecertificeerd NLP Trainer
  • Stress- en Burn out coach
  • Gecertificeerd NOBCO & ST!R Coach
  • Management Drives Trainer

Volg mij ook op social media

Ik ben lid van:

SLOW DOWN talk

Is het nu eindelijk tijd om jezelf ruimte te geven, aan de slag te gaan met wat jíj wilt? Dan is het tijd om in actie te komen. Let’s talk, wees welkom! Laten we even (beeld)bellen met elkaar om te bespreken welk programma het beste bij je past. Plan jouw vrijblijvende en gratis online/telefonische SLOW DOWN talk hieronder in. In de SLOW DOWN talk bespreken we jouw blokkade. We kijken waar jij het meeste tegen aanloopt en wat je belemmert. Wat jij het allerliefste wilt ontdekken we samen en ik vertel je graag hoe ik jou daarbij zou kunnen helpen. Zodat jij weer kunt stralen!

Back To Top