Skip to content

Word de leukste versie van jezelf!

Weer Genieten, Weer Stralen, Opluchting, Rust, Meer Zelfvertrouwen, Meer Vertrouwen, Voelen In Plaats Van Denken, Zijn, Hier En Nu, Tijd Voor Mezelf, DOWN Methode, SLOW DOWN Talk, SLOW DOWN Training, E-book Time To SLOW DOWN, Coachtraject SLOWING DOWN, Start To SLOW DOWN

Weer heerlijk stralen?

Dat kan met de SLOW DOWN methode van Omarmen Training & Coaching. Gun jezelf de tijd en ruimte om aan de slag te gaan met wie je eigenlijk bent, wat écht belangrijk voor je is en wat jij het allerliefste wilt. Je ontdekt de essentie en alle tools voor een luchtiger, blijer en positiever leven zodat de leukste versie van jou de volle ruimte gaat krijgen.

In de SLOW DOWN methode gaan we aan de slag met:

Stilstaan

in het hier en nu, uitzoomen en ervaren wat er is zodat je de rust en ruimte gaat vinden die je nu zo hard nodig hebt.

Luisteren

naar jezelf zodat je weer écht voelt, in verbinding bent en aan het stuur van je eigen leven zit.

Overtuiging

zijn de verhalen die jij jezelf vertelt. Leer jouw gedachten en gedrag positief te beïnvloeden voor meer daadkracht, energie en positiviteit.

Www

wat werkt wél voor jou? De essentie van wie jij bent en hoe je het beste communiceert met jezelf. De beste route naar meer (zelf)vertrouwen.

Doelen

ontdek wat je tegenhoudt en hoe je jouw doelen succesvol behaalt.

Onbewuste

patronen halen we naar ‘boven’, zodat je nieuwe wegen en mogelijkheden gaat verkennen.

Www

wat werkt het beste voor jou? Verder verdiepen met wat jij écht wilt zodat jij er mag zijn met alles erop en eraan!

Nu jij

Je hebt nu jouw eigen unieke SLOW DOWN-handleiding zodat je stralend en genietend door het leven gaat.

De SLOW DOWN methode is voor jou als je;

  • Nu écht aan de slag wilt met jezelf, vanuit intrinsieke motivatie.
  • Bereid bent om van denken naar voelen te gaan.
  • Met jezelf de afspraak kan maken dat jij de komende periode voorrang verdient.
  • Open staat voor nieuwe ervaringen en inzichten.
  • Blijvende positieve verandering wilt.

Mijn werkwijze met de SLOW DOWN methode

We starten met een gratis en vrijblijvende SLOW DOWN talk. In de SLOW DOWN talk kijken we waar jij het meeste tegen aanloopt en wat je belemmert. We ontdekken wat jij het allerliefste wilt en ik vertel je graag hoe ik jou daarbij zou kunnen helpen met mijn SLOW DOWN methode van Omarmen Training & Coaching. En mocht ik niet de juiste persoon zijn, dan zal ik je dat eerlijk zeggen en waar mogelijk doorverwijzen.

“Als je jezelf kunt omarmen, is er ruimte om anderen te omarmen”

Voor elke coaching en training is vertrouwen de basis. Vertrouwen zodat je open en eerlijk kunt zijn en dat het veilig voelt. Alleen dan kun je jezelf openen, oprecht naar jezelf kijken en blijvende verandering teweegbrengen.

In mijn coachsessies en trainingen herken ik snel de kern bij anderen, houd ik een spiegel voor en kijk ik voorbij je masker. Oordeelloos en met rust ontdekken we hoe jij de dingen doet die jij doet.

Welke onbewuste patronen werken niet meer voor je en welke andere mogelijkheden kun je inzetten om te doen wat wel werkt voor jou? Werken op een diepere laag voor levenslang resultaat!

De SLOW DOWN methode bestaat uit “the best of all worlds” zoals ik het noem. Al mijn kennis, mijn eigen (levens)ervaringen, mijn opleidingen en de ervaringen van mijn klanten heb ik gecombineerd in de SLOW DOWN methode.

Ik gun jou om ook die leukere versie van jezelf te zijn, gun het jezelf ook!

SLOW DOWN talk

Is het nu eindelijk tijd om jezelf ruimte te geven, aan de slag te gaan met wat jíj wilt? Dan is het tijd om in actie te komen. Let’s talk, wees welkom! Laten we even (beeld)bellen met elkaar om te bespreken welk programma het beste bij je past. Plan jouw vrijblijvende en gratis online/telefonische SLOW DOWN talk hieronder in. In de SLOW DOWN talk bespreken we jouw blokkade. We kijken waar jij het meeste tegen aanloopt en wat je belemmert. Wat jij het allerliefste wilt ontdekken we samen en ik vertel je graag hoe ik jou daarbij zou kunnen helpen. Zodat jij weer kunt stralen!

Start to SLOW DOWN
Online training Verwacht eind 2022 Jouw 1e stap naar verandering die werkt
Meer informatie
SLOW DOWN Training
Écht jezelf zijn! Meer rust, vrijheid en positieve mindset Jouw unieke SLOW DOWN handleiding
Meer informatie
Coachtraject SLOWING DOWN
Regisseur van je eigen blije leven Waten wat je wilt en wat je nodig hebt Persoonlijke, intensieve en maatwerk begeleiding
Meer informatie

Klant reviews

Ik Sta Bewuster Stil Bij Wat Ik Wil, Ik Sta In Mijn Kracht En Kies Voor Mezelf!

Altijd had ik wel een excuus om geen tijd voor mezelf te nemen; geen tijd, geen geld, werk, kids. Én als ik dan iets voor mezelf deed, voelde ik me daar weer schuldig over. Ik voelde heel veel onrust in mezelf.

Tijdens de SLOW DOWN training kwam ik erachter dat ik toch iets minder zelfvertrouwen had dan ik dacht. Bepaalde gevoelens had ik onderdrukt waardoor ik reageerde op situaties in werk en privé zoals ik voorheen deed.

Door de SLOW DOWN training neem ik steeds meer tijd voor mezelf. Ik sta bewuster stil bij wat ik wil, ik sta in mijn kracht en kies voor mezelf! Mijn lichaamssignalen herken ik sneller. Nu weet ik beter hoe ik uit de stress kan komen en mijn eigen balans kan behouden. Dat geeft me veel meer rust!

De FEEL-methode heeft mij enorm geholpen om te gaan met gevoelens die ik op dat moment ervaar. Elke trainingsdag voelde het als een heerlijk warm bad, jammer dat het afgelopen is.

Al bij de SLOW DOWN talk voelde ik direct een klik met Marjolein. Zij creëert een vertrouwde omgeving om veilig te oefenen om dingen anders te doen. Zij voelt de deelnemers goed aan, kijkt wat ieder nodig heeft en speelt daar persoonlijk op in.

Caroline
Slow Down, Rust In Hoofd, Onzeker, Onrustig, Stilstaan, Voelen, Positief Denken, Hhh, Www, Wie Ben Ik, Stress, Nlp, Training, Coaching, Plezier, Gelukkig, Zorgeloos

“Wat me verteld is, is niet wie ik écht ben”

Het was een rommeltje in mijn hoofd. Ik voelde mij onrustig en onzeker voordat ik aan de SLOW DOWN training begon.

De training heeft me opgeleverd dat ik meer rust in mijn hoofd heb. Ik realiseer me nu dat ik niet constant door hoef te gaan. Dat het ok is om niks te doen en de tijd mag nemen om ergens stil bij te staan, te reflecteren op wat ik voel en denk. Juist van stilstaan word ik rustig in mijn hoofd. Daardoor neem ik de ruimte om positief te denken en weet ik dat alles goed komt!

Ik heb me gerealiseerd dat ik vooral heb te doen wat goed voor mij is en niet omdat het zo hoort. Wat me verteld is, is niet wie ik écht ben. Ik ga plezier hebben, gelukkig zijn en zorgeloos zijn! Ookal weet ik nog niet precies hoe, ik kan dat en ik doe het gewoon!

Marjolein is een fijn persoon. Ze houdt de groep bij elkaar en betrekt alle deelnemers. Zij is oprecht geïnteresseerd in iedereen. Met haar humor en flexibiliteit geeft zij de training haar eigenheid.

Jasmijn
Slow Down, Bewustere Keuzes, Vanuit Hart, Ruimte, Rust, Genieten, Tijd Voor Mezelf, Moeten, Stilstaan, Training, Coaching, Nlp, Acceptatie, Kwetsbaarheid, Durven, Woede, Opluchting, Inspirerend, Energie, Vertrouwd

“Ik maak bewustere keuzes, vanuit mijn hart”

Sinds de SLOW DOWN training maak ik bewustere keuzes. Een keuze die goed voor mij is, die ik vanuit mijn hart maak. Ik heb meer ruimte en rust gevonden. Kan ik weer genieten!

Tijd voor mezelf had ik niet, er “moest” altijd nog zoveel gebeuren. Ik handelde vanuit hoe het hoort en wat er van me verwacht werd, zonder stil te staan bij wat ik op dat moment wilde of nodig had. Het gaf me een verstikkend gevoel. Ik liep vooral tegen mezelf aan. Aan de buitenkant deed ik net of het goed ging, alsof er niks aan de hand was. Van binnen voelde ik woede en onrust.

Door de training heb ik dingen een plek kunnen geven, zaken geaccepteerd. Ik kan de ander niet veranderen en ik kies er nu wel voor om er zelf anders mee om te gaan. Hierdoor is er meer rust en ruimte ontstaan, waardoor ik me kwetsbaarder durf op te stellen en anderen toe durf te laten. Mijn woede heeft plaats gemaakt voor opluchting. Doordat ik deze ruimte genomen heb en meer kan genieten, geeft dat mijn dochter ook de ruimte om te zijn wie zij echt is.

Marjolein brengt elk onderwerp inspirerend. Je krijgt direct zin en energie om er zelf mee aan de slag te gaan. Ze voelt mensen echt aan en speelt heel natuurlijk in op de behoefte in de groep. Marjolein ziet JOU! Ze geeft ruimte, bij haar mag alles er zijn wat me een vertrouwd gevoel gaf.

Miryam
Back To Top