Skip to content

Hoe doe jij de dingen die je doet

“Doe je armen eens over elkaar”: zeg ik tegen de Coachee.
Dat voelt heel gewoon, lekker comfortabel.

Dit is wat je altijd doet, zoals je het altijd doet.
Je denkt er niet over na, onbewust kiest je brein het makkelijkste en grootste breinpaadje.

“Doe nu je armen eens andersom over elkaar”: zeg ik tegen de Coachee. Er komt een frons op haar voorhoofd en na een paar keer heen en weer met haar armen, is het gelukt haar armen andersom over elkaar te doen. “Nou dat was ff puzzelen en voelt helemaal niet lekker”: zegt de Coachee.

Als je nieuwe dingen wilt leren of wilt weten wat voor jou werkt, heb je te oefenen, te ervaren, uit te proberen, te vallen en 1x meer op te staan en vooral ongemak verduren. Alleen dan word je je bewuster van wat je doet en wat voor jou werkt.

“….en als ik mijn ogen sluit en goed kijk naar binnen,
kom ik deze cirkel uit en kan ik steeds opnieuw beginnen.”

Welke cirkel wil jij doorbreken?

Wees welkom!
Marjolein

Back To Top