Skip to content

Altijd had ik wel een excuus om geen tijd voor mezelf te nemen; geen tijd, geen geld, werk, kids. Én als ik dan iets voor mezelf deed, voelde ik me daar weer schuldig over. Ik voelde heel veel onrust in mezelf.

Tijdens de SLOW DOWN training kwam ik erachter dat ik toch iets minder zelfvertrouwen had dan ik dacht. Bepaalde gevoelens had ik onderdrukt waardoor ik reageerde op situaties in werk en privé zoals ik voorheen deed.

Door de SLOW DOWN training neem ik steeds meer tijd voor mezelf. Ik sta bewuster stil bij wat ik wil, ik sta in mijn kracht en kies voor mezelf! Mijn lichaamssignalen herken ik sneller. Nu weet ik beter hoe ik uit de stress kan komen en mijn eigen balans kan behouden. Dat geeft me veel meer rust!

De FEEL-methode heeft mij enorm geholpen om te gaan met gevoelens die ik op dat moment ervaar. Elke trainingsdag voelde het als een heerlijk warm bad, jammer dat het afgelopen is.

Al bij de SLOW DOWN talk voelde ik direct een klik met Marjolein. Zij creëert een vertrouwde omgeving om veilig te oefenen om dingen anders te doen. Zij voelt de deelnemers goed aan, kijkt wat ieder nodig heeft en speelt daar persoonlijk op in.

Ik Sta Bewuster Stil Bij Wat Ik Wil, Ik Sta In Mijn Kracht En Kies Voor Mezelf!

“Wat me verteld is, is niet wie ik écht ben”

Het was een rommeltje in mijn hoofd. Ik voelde mij onrustig en onzeker voordat ik aan de SLOW DOWN training begon.

De training heeft me opgeleverd dat ik meer rust in mijn hoofd heb. Ik realiseer me nu dat ik niet constant door hoef te gaan. Dat het ok is om niks te doen en de tijd mag nemen om ergens stil bij te staan, te reflecteren op wat ik voel en denk. Juist van stilstaan word ik rustig in mijn hoofd. Daardoor neem ik de ruimte om positief te denken en weet ik dat alles goed komt!

Ik heb me gerealiseerd dat ik vooral heb te doen wat goed voor mij is en niet omdat het zo hoort. Wat me verteld is, is niet wie ik écht ben. Ik ga plezier hebben, gelukkig zijn en zorgeloos zijn! Ookal weet ik nog niet precies hoe, ik kan dat en ik doe het gewoon!

Marjolein is een fijn persoon. Ze houdt de groep bij elkaar en betrekt alle deelnemers. Zij is oprecht geïnteresseerd in iedereen. Met haar humor en flexibiliteit geeft zij de training haar eigenheid.

Slow Down, Rust In Hoofd, Onzeker, Onrustig, Stilstaan, Voelen, Positief Denken, Hhh, Www, Wie Ben Ik, Stress, Nlp, Training, Coaching, Plezier, Gelukkig, Zorgeloos

“Ik maak bewustere keuzes, vanuit mijn hart”

Sinds de SLOW DOWN training maak ik bewustere keuzes. Een keuze die goed voor mij is, die ik vanuit mijn hart maak. Ik heb meer ruimte en rust gevonden. Kan ik weer genieten!

Tijd voor mezelf had ik niet, er “moest” altijd nog zoveel gebeuren. Ik handelde vanuit hoe het hoort en wat er van me verwacht werd, zonder stil te staan bij wat ik op dat moment wilde of nodig had. Het gaf me een verstikkend gevoel. Ik liep vooral tegen mezelf aan. Aan de buitenkant deed ik net of het goed ging, alsof er niks aan de hand was. Van binnen voelde ik woede en onrust.

Door de training heb ik dingen een plek kunnen geven, zaken geaccepteerd. Ik kan de ander niet veranderen en ik kies er nu wel voor om er zelf anders mee om te gaan. Hierdoor is er meer rust en ruimte ontstaan, waardoor ik me kwetsbaarder durf op te stellen en anderen toe durf te laten. Mijn woede heeft plaats gemaakt voor opluchting. Doordat ik deze ruimte genomen heb en meer kan genieten, geeft dat mijn dochter ook de ruimte om te zijn wie zij echt is.

Marjolein brengt elk onderwerp inspirerend. Je krijgt direct zin en energie om er zelf mee aan de slag te gaan. Ze voelt mensen echt aan en speelt heel natuurlijk in op de behoefte in de groep. Marjolein ziet JOU! Ze geeft ruimte, bij haar mag alles er zijn wat me een vertrouwd gevoel gaf.

Slow Down, Bewustere Keuzes, Vanuit Hart, Ruimte, Rust, Genieten, Tijd Voor Mezelf, Moeten, Stilstaan, Training, Coaching, Nlp, Acceptatie, Kwetsbaarheid, Durven, Woede, Opluchting, Inspirerend, Energie, Vertrouwd

“Ik twijfel niet meer, ik doe gewoon!”

Voorheen voelde ik me heel onzeker en twijfelde ik aan alles. Bang om anderen te kwetsen, sprak ik me niet uit en klapte ik dicht. Daardoor had ik er vervolgens dagen een rotgevoel over en bleef ik piekeren. Dingen die ik graag wilde doen zoals mijn rijbewijs halen, deed ik niet uit angst.

De SLOW DOWN training heeft me duidelijkheid gebracht. Als resultaat weet ik nu hoe mijn overtuigingen ontstaan zijn, heb ze leren accepteren en omarmen en ik weet nu hoe ik daar zelf positieve invloed op heb in het hier en nu zodat ik geen belemmeringen meer voel.

Ik voel vrede en vreugde vanbinnen, ik kan verder gaan met leven! Het vertrouwen in mezelf is herstelden denk veel positiever over mezelf. Ik twijfel niet meer, ik doe gewoon! Zie je wel, ik kan het wel!

Marjolein is een trainer die goed aanvoelt welke hulp er nodig is. Zij weet precies de juiste dingen bij jou te raken om los te laten waar je mee zit zodat je verder kan. Marjolein kan iets dat in mijn ogen heel groot is, mooi en simpel omschrijven waardoor je er met andere ogen naar kijkt en het anders aanpakt.

De hele training is een eyeopener in zijn totaal! Ik ben nu een betere versie van mezelf!

Onzekerheid, Ben Ik Wel Goed Genoeg, Ik Weet Het Niet, Wie Ben Ik, Wat Wil Ik, Burn-out, Stress, Op Zoek Naar Mezelf, Nlp, Slow Down

“Ik ben liefdevoller voor mezelf!”

De SLOW DOWN training heeft me positief verrast door anders te kijken. Ik kom woorden te kort: heel inspirerend, motiverend, vertrouwd, liefdevol, geborgen, veilig. Ik ben me nu weer bewust dat het tijd is om positief naar mezelf te kijken zoals ik ook naar anderen kijk. De training heeft me bevestiging gegeven dat ik op de goede weg ben.

Deze 8 dagen waren een cadeautje aan mezelf, had ik het maar veel eerder gedaan! Ik ben blij met de stappen die ik gemaakt heb. Ik ben en kijk nu liefdevoller naar mezelf. En ik merk dat ik hierdoor een zelfverzekerder beeld aan mijn meiden meegeef. Ik weet nu veel meer wat mij energie geeft en dat niksen helemaal ok is.

Door de verhalen van anderen ben ik geïnspireerd geraakt. Elk huisje heeft zijn kruisje. Ookal wordt het ooit weer zwaar, nu kan ik het geleerde en mijn ervaringen toepassen op de dingen die komen gaan, wetende dat het goed komt. Ik heb nu een keuze in hoe ik met een situatie omga.

Het komt echt goed!

Marjolein is een trainer die zich echt in kan leven in jou en jouw situatie, zonder oordeel. Ze gaf mij hierdoor direct een vertrouwd gevoel. Ze luistert echt en denkt mee vanuit eigen kennis en ervaring, zonder met een oplossing te komen.

SLOW DOWN Training, Nlp, Zelfvertrouwen, Kracht, Body, Persoonlijke Ontwikkeling

“Mijn leven is een stuk luchtiger en makkelijker geworden!”

Toen ik bij Marjolein kwam, had ik een gevoel van stress en spanning. Doordat ik de lat voor mezelf hoog legde, had ik het gevoel het nooit goed genoeg te doen waardoor ik weer teleurgesteld in mijzelf raakte. Daarnaast had ik moeite met het ontvangen van feedback en kropte ik dingen op.,

Marjolein wist de juiste snaar bij mij te raken. Ze ging net dat stapje verder en bleef doorvragen zonder oordeel. Het voelde gelijk vertrouwd. Marjolein is meevoelend en springt in op wat er op dat moment nodig is. Laat je verrassen door Marjolein!

Mijn leven is een stuk luchtiger en makkelijker geworden. Er is meer energie en ik ben relaxter omdat ik het mezelf een stuk makkelijker maak. Ik kan het leven wat minder serieus nemen en om mezelf lachen. In plaats van gelijk te willen hebben, ga ik het gesprek aan omdat ik ervan uitga dat de ander goede intenties heeft. Mijn grenzen geef ik bewuster aan en ik ben assertiever. Mijn stem laat ik horen omdat ik de moeite waard ben! Ik ben een leuker mens voor mezelf en de ander geworden!

Coachtraject SLOWING DOWN, Referentie
Back To Top