Skip to content

Hoe (over)leef jij op dit moment?

“Ik weet het gewoon even niet meer”: zegt een van de deelnemers.

Ze vraagt me hoe ik met NLP in aanraking ben gekomen. Een korte training via werk voor een project. Het greep me gelijk. Wat een inzicht en bewustwording. Wat bleek…. dat was NLP. Daar wilde ik meer van en volgde een NLP-weekend training.

Mijn zoontje was jong, last van oorontstekingen en sliep slecht. Wij dus ook als ouders. Moeder zijn wilde ik goed doen, daarnaast maakte ik me zorgen om mijn zoontje. Ik werkte 36 uur waarbij ik leiding gaf aan ongeveer 20 medewerkers in een hectische tijd. Ik draaide op automatische piloot, alle ballen hooghoudend.

Dat ik moeder, Manager en vrouw van was, dat wist ik wel. Maar wie ik nou eigenlijk zelf was? Wat ik eigenlijk wilde? Dat was een groot vraagteken voor me. 

Dat NLP-weekend, gaf me de eerste (her)ontdekking in wie ik ook ben en wat ik zelf echt wil. Het gaf me inzicht in hoe ik veel onbewuste niet-helpende patronen inzette. Dat ik aan het “overleven” was.

Kijkend naar de vrouw die me dit vroeg, zag ik de herkenning en ontroering in haar ogen. “Precies dat”; zegt ze tegen me ❤️

Hoe (over)leef jij op dit moment?

Back To Top