Skip to content

Van de ratrace naar RUST!

Een aantal jaren terug had ik het gevoel dat mijn leven alleen maar bestond uit slapen, eten, werken en repeat! Alsof ik in dat hamster-rad stond, mijn benen uit mijn lijf rende en niet vooruitkwam.

Vanuit het werk moest het sneller, de ratrace noemde ik het, meer in minder tijd. En van mezelf moest ik alles doen en ook nog eens alles “goed” doen. Dus naast werk ook nog klassenouder erbij en ook nog maar een paar opleidingen tegelijk doen.

En eigenlijk wilde ik maar 1 ding……RUST!
Zodat ik kon ademhalen, om me heen kon kijken, kon voelen.

Dat kreeg ik, alleen niet op de manier die ik wilde. Een paar weken voor mijn examen als NLP Trainer brak ik, viel ik om, kon ik niet meer. Ik was te lang, te vaak en te veel doorgegaan.

Vanuit deze put heb ik mezelf omhooggetrokken met de nodige vallen en weer opstaan. Daarom ben ik Omarmen Training & Coaching gestart. Om jou te helpen eerder stil te staan, eerder bewust te worden van hoe hard je aan het werk bent.

En vooral je bewust te maken en te laten ervaren van hoe het anders kan, dat je vanuit wie JIJ bent en wat JIJ écht wilt, kunt gaan leven. Zodat je de leukste versie van jezelf bent!

Plan gratis en vrijblijvend jouw SLOW DOWN kennismakingstalk aan via: www.omarmen.com/contact

#SLOWDOWN #OMARMEN #LEUKSTEVERSIEVANJEZELF#TRAINING #COACHING #STRESS #BURNOUT #NLP#HARDWERKEN

Back To Top