Skip to content

“Ik maak bewustere keuzes, vanuit mijn hart”

Sinds de SLOW DOWN training maak ik bewustere keuzes. Een keuze die goed voor mij is, die ik vanuit mijn hart maak. Ik heb meer ruimte en rust gevonden. Kan ik weer genieten!

Tijd voor mezelf had ik niet, er “moest” altijd nog zoveel gebeuren. Ik handelde vanuit hoe het hoort en wat er van me verwacht werd, zonder stil te staan bij wat ik op dat moment wilde of nodig had. Het gaf me een verstikkend gevoel. Ik liep vooral tegen mezelf aan. Aan de buitenkant deed ik net of het goed ging, alsof er niks aan de hand was. Van binnen voelde ik woede en onrust.

Door de training heb ik dingen een plek kunnen geven, zaken geaccepteerd. Ik kan de ander niet veranderen en ik kies er nu wel voor om er zelf anders mee om te gaan. Hierdoor is er meer rust en ruimte ontstaan, waardoor ik me kwetsbaarder durf op te stellen en anderen toe durf te laten. Mijn woede heeft plaats gemaakt voor opluchting. Doordat ik deze ruimte genomen heb en meer kan genieten, geeft dat mijn dochter ook de ruimte om te zijn wie zij echt is.

Marjolein brengt elk onderwerp inspirerend. Je krijgt direct zin en energie om er zelf mee aan de slag te gaan. Ze voelt mensen echt aan en speelt heel natuurlijk in op de behoefte in de groep. Marjolein ziet JOU! Ze geeft ruimte, bij haar mag alles er zijn wat me een vertrouwd gevoel gaf.

Slow Down, Bewustere Keuzes, Vanuit Hart, Ruimte, Rust, Genieten, Tijd Voor Mezelf, Moeten, Stilstaan, Training, Coaching, Nlp, Acceptatie, Kwetsbaarheid, Durven, Woede, Opluchting, Inspirerend, Energie, Vertrouwd
Back To Top