Skip to content

“Ik twijfel niet meer, ik doe gewoon!”

Voorheen voelde ik me heel onzeker en twijfelde ik aan alles. Bang om anderen te kwetsen, sprak ik me niet uit en klapte ik dicht. Daardoor had ik er vervolgens dagen een rotgevoel over en bleef ik piekeren. Dingen die ik graag wilde doen zoals mijn rijbewijs halen, deed ik niet uit angst.

De SLOW DOWN training heeft me duidelijkheid gebracht. Als resultaat weet ik nu hoe mijn overtuigingen ontstaan zijn, heb ze leren accepteren en omarmen en ik weet nu hoe ik daar zelf positieve invloed op heb in het hier en nu zodat ik geen belemmeringen meer voel.

Ik voel vrede en vreugde vanbinnen, ik kan verder gaan met leven! Het vertrouwen in mezelf is herstelden denk veel positiever over mezelf. Ik twijfel niet meer, ik doe gewoon! Zie je wel, ik kan het wel!

Marjolein is een trainer die goed aanvoelt welke hulp er nodig is. Zij weet precies de juiste dingen bij jou te raken om los te laten waar je mee zit zodat je verder kan. Marjolein kan iets dat in mijn ogen heel groot is, mooi en simpel omschrijven waardoor je er met andere ogen naar kijkt en het anders aanpakt.

De hele training is een eyeopener in zijn totaal! Ik ben nu een betere versie van mezelf!

Onzekerheid, Ben Ik Wel Goed Genoeg, Ik Weet Het Niet, Wie Ben Ik, Wat Wil Ik, Burn-out, Stress, Op Zoek Naar Mezelf, Nlp, Slow Down
Back To Top