Skip to content

“Ik ben liefdevoller voor mezelf!”

De SLOW DOWN training heeft me positief verrast door anders te kijken. Ik kom woorden te kort: heel inspirerend, motiverend, vertrouwd, liefdevol, geborgen, veilig. Ik ben me nu weer bewust dat het tijd is om positief naar mezelf te kijken zoals ik ook naar anderen kijk. De training heeft me bevestiging gegeven dat ik op de goede weg ben.

Deze 8 dagen waren een cadeautje aan mezelf, had ik het maar veel eerder gedaan! Ik ben blij met de stappen die ik gemaakt heb. Ik ben en kijk nu liefdevoller naar mezelf. En ik merk dat ik hierdoor een zelfverzekerder beeld aan mijn meiden meegeef. Ik weet nu veel meer wat mij energie geeft en dat niksen helemaal ok is.

Door de verhalen van anderen ben ik geïnspireerd geraakt. Elk huisje heeft zijn kruisje. Ookal wordt het ooit weer zwaar, nu kan ik het geleerde en mijn ervaringen toepassen op de dingen die komen gaan, wetende dat het goed komt. Ik heb nu een keuze in hoe ik met een situatie omga.

Het komt echt goed!

Marjolein is een trainer die zich echt in kan leven in jou en jouw situatie, zonder oordeel. Ze gaf mij hierdoor direct een vertrouwd gevoel. Ze luistert echt en denkt mee vanuit eigen kennis en ervaring, zonder met een oplossing te komen.

SLOW DOWN Training, Nlp, Zelfvertrouwen, Kracht, Body, Persoonlijke Ontwikkeling
Back To Top