Skip to content

“Mijn leven is een stuk luchtiger en makkelijker geworden!”

Toen ik bij Marjolein kwam, had ik een gevoel van stress en spanning. Doordat ik de lat voor mezelf hoog legde, had ik het gevoel het nooit goed genoeg te doen waardoor ik weer teleurgesteld in mijzelf raakte. Daarnaast had ik moeite met het ontvangen van feedback en kropte ik dingen op.,

Marjolein wist de juiste snaar bij mij te raken. Ze ging net dat stapje verder en bleef doorvragen zonder oordeel. Het voelde gelijk vertrouwd. Marjolein is meevoelend en springt in op wat er op dat moment nodig is. Laat je verrassen door Marjolein!

Mijn leven is een stuk luchtiger en makkelijker geworden. Er is meer energie en ik ben relaxter omdat ik het mezelf een stuk makkelijker maak. Ik kan het leven wat minder serieus nemen en om mezelf lachen. In plaats van gelijk te willen hebben, ga ik het gesprek aan omdat ik ervan uitga dat de ander goede intenties heeft. Mijn grenzen geef ik bewuster aan en ik ben assertiever. Mijn stem laat ik horen omdat ik de moeite waard ben! Ik ben een leuker mens voor mezelf en de ander geworden!

Coachtraject SLOWING DOWN, Referentie
Back To Top