Skip to content

Voor een luchtiger, blijer en positiever leven!

Gun de leukste versie van jezelf de volle ruimte!

SLOW DOWN met de SLOW DOWN methode van Omarmen Training & Coaching

 • Soms weet je het gewoon even niet meer, je voelt je ongelukkig, bent moe, kan niet meer.
 • Alles op de automatische piloot staat aan, is dit het nou?
 • Tijd voor jezelf, das lang geleden.
 • Alles (over)denken, voelen is verdoofd.
 • Wie ben ik echt en wat wil ik echt, totale verwarring, vastzitten.

Wil jij ook weer genieten?

 • Snak jij ook naar meer ruimte zodat je weer lucht hebt, adem kunt halen?
 • Dat je weer kunt lachen, gek doen, blij kunt zijn? Genieten van het hier en nu, het leven.
 • Wil jij ook heerlijke rust, vrijheid en rotsvast vertrouwen hebben?
 • Dat je weer zin hebt in dingen en weer kunt stralen.
 • Wil jij ook weer die leukere blijere versie van jezelf zijn?

SLOW DOWN met de SLOW DOWN methode van Omarmen Training & Coaching

Is het nu eindelijk tijd om jezelf ruimte te geven, aan de slag te gaan met wat jíj wilt? Ontdek dan met de SLOW DOWN methode van Omarmen Training & Coaching wie je eigenlijk bent, wat écht belangrijk voor je is en wat jij het allerliefste wilt. Je ontdekt de essentie en alle tools voor een luchtiger, blijer en positiever leven zodat de leukste versie van jou de volle ruimte gaat krijgen.

Weer Genieten, Weer Stralen, Opluchting, Rust, Meer Zelfvertrouwen, Meer Vertrouwen, Voelen In Plaats Van Denken, Zijn, Hier En Nu, Tijd Voor Mezelf, DOWN Methode, SLOW DOWN Talk, SLOW DOWN Training, E-book Time To SLOW DOWN, Coachtraject SLOWING DOWN, Start To SLOW DOWN

In de SLOW DOWN methode gaan we aan de slag met:

Stilstaan in het hier en nu, uitzoomen en ervaren wat er is zodat je de rust en ruimte gaat vinden die je nu zo hard nodig hebt. 
Luisteren naar jezelf zodat je weer écht voelt, in verbinding bent en aan het stuur van je eigen leven zit.
Onbewuste patronen halen we naar ‘boven’, zodat je nieuwe wegen en mogelijkheden gaat verkennen. 
WWW – Wat werkt wél voor jou? De essentie van wie jij bent en hoe je het beste communiceert met jezelf. De beste route naar meer (zelf)vertrouwen.
Doelen vaststellen. Ontdek wat je tegenhoudt en hoe je jouw doelen succesvol behaalt.
Overtuigingen zijn de verhalen die jij jezelf vertelt. Leer jouw gedachten en gedrag positief te beïnvloeden voor meer daadkracht, energie en positiviteit.
WWW – Wat werkt het beste voor jou? Verder verdiepen met wat jij écht wilt zodat jij er mag zijn met alles erop en eraan!
Nu jij. Je hebt nu jouw eigen unieke SLOW DOWN-handleiding zodat je stralend en genietend door het leven gaat.

Hoe kun je aan de slag?

SLOW DOWN Programma
In het SLOW DOWN programma van Omarmen Training & Coaching doorlopen we alle onderdelen van de SLOW DOWN methode op een ervaringsgerichte manier.
Meer informatie
Coachtraject SLOWING DOWN
In het Coachtraject SLOWING DOWN van 4 maanden ontdekken we samen wat jij het allerliefste wilt en hoe en waarom jij jezelf daarin nog steeds tegenhoudt.
Meer informatie
Start to SLOW DOWN
De “Start to SLOW DOWN” online training wordt eind 2021 verwacht. Jouw eerste stap naar levenslange verandering die echt voor jou werkt.
Meer informatie

SLOW DOWN programma

 • Het volledige programma voor rust, ruimte en de leukste versie van jezelf
 • Weten wie jij bent en wat je het allerliefste wilt
 • Bewust zijn van waarom je doet wat je doet
 • Effectiever communiceren met jezelf en anderen
 • Stilstaan en luisteren naar jezelf in verbinding
 • Belemmeringen en stemmingen beïnvloeden
 • Jezelf de volle ruimte geven en de regisseur van je eigen leven te zijn
 • Door kleine groep, meer verdieping in jou eigen proces
 • Levenslange verandering die echt voor jou werkt met jouw eigen unieke SLOW DOWN handleiding

Jouw investering is 1995 euro (incl. btw)

Coachtraject SLOWING DOWN in 4mnd

 • Werken met wat jij nodig hebt en wat voor jou werkt
 • Weten wie jij bent en wat je het allerliefste wilt
 • Bewustwording van jouw communicatie met jezelf en met anderen
 • Van denken naar voelen naar verbinding
 • Inzicht in waar jij jezelf in tegenhoudt en hoe dat positief te beïnvloeden
 • Levenslange verandering die echt voor jou werkt
 • Persoonlijke intensieve sessies 1op1

Het Coachtraject SLOWING DOWN in 4mnd kan zowel fysiek als online.
Jouw investering is 979 euro (incl. btw)

Start to SLOW DOWN

 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
 • Jouw eerste stap naar levenslange verandering die echt voor jou werkt
 • Online training, volgen waar en wanneer je wilt

Online Training 49 euro (incl. btw)

Verwacht eind 2021!

SLOW DOWN talk

Is het nu eindelijk tijd om jezelf ruimte te geven, aan de slag te gaan met wat jíj wilt? Dan is het tijd om in actie te komen. Let’s talk, wees welkom!Laten we even (beeld)bellen met elkaar om te bespreken welk programma het beste bij je past. Plan jouw vrijblijvende en gratis online/telefonische SLOW DOWN talk hieronder in.In de SLOW DOWN talk bespreken we jouw blokkade. We kijken waar jij het meeste tegen aanloopt en wat je belemmert. Wat jij het allerliefste wilt ontdekken we samen en ik vertel je graag hoe ik jou daarbij zou kunnen helpen. Zodat jij weer kunt stralen!

Gratis E-book

Time to SLOW DOWN!!

Wil je graag het gratis e-book downloaden? Dat kan! Laat je gegevens achter en je ontvangt hem automatisch in je mailbox.

Klant reviews
Ik Sta Bewuster Stil Bij Wat Ik Wil, Ik Sta In Mijn Kracht En Kies Voor Mezelf!

Altijd had ik wel een excuus om geen tijd voor mezelf te nemen; geen tijd, geen geld, werk, kids. Én als ik dan iets voor mezelf deed, voelde ik me daar weer schuldig over. Ik voelde heel veel onrust in mezelf.

Tijdens de SLOW DOWN training kwam ik erachter dat ik toch iets minder zelfvertrouwen had dan ik dacht. Bepaalde gevoelens had ik onderdrukt waardoor ik reageerde op situaties in werk en privé zoals ik voorheen deed.

Door de SLOW DOWN training neem ik steeds meer tijd voor mezelf. Ik sta bewuster stil bij wat ik wil, ik sta in mijn kracht en kies voor mezelf! Mijn lichaamssignalen herken ik sneller. Nu weet ik beter hoe ik uit de stress kan komen en mijn eigen balans kan behouden. Dat geeft me veel meer rust!

De FEEL-methode heeft mij enorm geholpen om te gaan met gevoelens die ik op dat moment ervaar. Elke trainingsdag voelde het als een heerlijk warm bad, jammer dat het afgelopen is.

Al bij de SLOW DOWN talk voelde ik direct een klik met Marjolein. Zij creëert een vertrouwde omgeving om veilig te oefenen om dingen anders te doen. Zij voelt de deelnemers goed aan, kijkt wat ieder nodig heeft en speelt daar persoonlijk op in.

Caroline
Slow Down, Rust In Hoofd, Onzeker, Onrustig, Stilstaan, Voelen, Positief Denken, Hhh, Www, Wie Ben Ik, Stress, Nlp, Training, Coaching, Plezier, Gelukkig, Zorgeloos

“Wat me verteld is, is niet wie ik écht ben”

Het was een rommeltje in mijn hoofd. Ik voelde mij onrustig en onzeker voordat ik aan de SLOW DOWN training begon.

De training heeft me opgeleverd dat ik meer rust in mijn hoofd heb. Ik realiseer me nu dat ik niet constant door hoef te gaan. Dat het ok is om niks te doen en de tijd mag nemen om ergens stil bij te staan, te reflecteren op wat ik voel en denk. Juist van stilstaan word ik rustig in mijn hoofd. Daardoor neem ik de ruimte om positief te denken en weet ik dat alles goed komt!

Ik heb me gerealiseerd dat ik vooral heb te doen wat goed voor mij is en niet omdat het zo hoort. Wat me verteld is, is niet wie ik écht ben. Ik ga plezier hebben, gelukkig zijn en zorgeloos zijn! Ookal weet ik nog niet precies hoe, ik kan dat en ik doe het gewoon!

Marjolein is een fijn persoon. Ze houdt de groep bij elkaar en betrekt alle deelnemers. Zij is oprecht geïnteresseerd in iedereen. Met haar humor en flexibiliteit geeft zij de training haar eigenheid.

Jasmijn
Slow Down, Bewustere Keuzes, Vanuit Hart, Ruimte, Rust, Genieten, Tijd Voor Mezelf, Moeten, Stilstaan, Training, Coaching, Nlp, Acceptatie, Kwetsbaarheid, Durven, Woede, Opluchting, Inspirerend, Energie, Vertrouwd

“Ik maak bewustere keuzes, vanuit mijn hart”

Sinds de SLOW DOWN training maak ik bewustere keuzes. Een keuze die goed voor mij is, die ik vanuit mijn hart maak. Ik heb meer ruimte en rust gevonden. Kan ik weer genieten!

Tijd voor mezelf had ik niet, er “moest” altijd nog zoveel gebeuren. Ik handelde vanuit hoe het hoort en wat er van me verwacht werd, zonder stil te staan bij wat ik op dat moment wilde of nodig had. Het gaf me een verstikkend gevoel. Ik liep vooral tegen mezelf aan. Aan de buitenkant deed ik net of het goed ging, alsof er niks aan de hand was. Van binnen voelde ik woede en onrust.

Door de training heb ik dingen een plek kunnen geven, zaken geaccepteerd. Ik kan de ander niet veranderen en ik kies er nu wel voor om er zelf anders mee om te gaan. Hierdoor is er meer rust en ruimte ontstaan, waardoor ik me kwetsbaarder durf op te stellen en anderen toe durf te laten. Mijn woede heeft plaats gemaakt voor opluchting. Doordat ik deze ruimte genomen heb en meer kan genieten, geeft dat mijn dochter ook de ruimte om te zijn wie zij echt is.

Marjolein brengt elk onderwerp inspirerend. Je krijgt direct zin en energie om er zelf mee aan de slag te gaan. Ze voelt mensen echt aan en speelt heel natuurlijk in op de behoefte in de groep. Marjolein ziet JOU! Ze geeft ruimte, bij haar mag alles er zijn wat me een vertrouwd gevoel gaf.

Miryam

Omarmen Training & Coaching - Inspiratie

SLOW DOWN met de SLOW DOWN methode van Omarmen Training & Coaching

Mijn naam is Marjolein, creator van de SLOW DOWN methode van Omarmen Training en Coaching.

En ik ken het punt waar jij nu staat! Dat je op de automatische piloot staat, je gevoel uitstaat, je jezelf zo vaak en zo lang hebt aangepast dat je eigenlijk niet meer weet wie jij eigenlijk bent en wat je zelf echt wilt! Dat je denkt, is dit het nou. Je bent aan het overleven met de middelen die je hebt. Je wilt het graag anders en weet alleen nog niet hoe…..

Door mijn burn-out werd ik abrupt stilgezet, het werd tijd mezelf stil te zetten, te luisteren naar mijn lichaam en mezelf de volle ruimte geven die ik verdiende. En mezelf meer en meer te gaan omarmen!

Klant reviews

Ik Sta Bewuster Stil Bij Wat Ik Wil, Ik Sta In Mijn Kracht En Kies Voor Mezelf!

Altijd had ik wel een excuus om geen tijd voor mezelf te nemen; geen tijd, geen geld, werk, kids. Én als ik dan iets voor mezelf deed, voelde ik me daar weer schuldig over. Ik voelde heel veel onrust in mezelf.

Tijdens de SLOW DOWN training kwam ik erachter dat ik toch iets minder zelfvertrouwen had dan ik dacht. Bepaalde gevoelens had ik onderdrukt waardoor ik reageerde op situaties in werk en privé zoals ik voorheen deed.

Door de SLOW DOWN training neem ik steeds meer tijd voor mezelf. Ik sta bewuster stil bij wat ik wil, ik sta in mijn kracht en kies voor mezelf! Mijn lichaamssignalen herken ik sneller. Nu weet ik beter hoe ik uit de stress kan komen en mijn eigen balans kan behouden. Dat geeft me veel meer rust!

De FEEL-methode heeft mij enorm geholpen om te gaan met gevoelens die ik op dat moment ervaar. Elke trainingsdag voelde het als een heerlijk warm bad, jammer dat het afgelopen is.

Al bij de SLOW DOWN talk voelde ik direct een klik met Marjolein. Zij creëert een vertrouwde omgeving om veilig te oefenen om dingen anders te doen. Zij voelt de deelnemers goed aan, kijkt wat ieder nodig heeft en speelt daar persoonlijk op in.

Caroline
Slow Down, Rust In Hoofd, Onzeker, Onrustig, Stilstaan, Voelen, Positief Denken, Hhh, Www, Wie Ben Ik, Stress, Nlp, Training, Coaching, Plezier, Gelukkig, Zorgeloos

“Wat me verteld is, is niet wie ik écht ben”

Het was een rommeltje in mijn hoofd. Ik voelde mij onrustig en onzeker voordat ik aan de SLOW DOWN training begon.

De training heeft me opgeleverd dat ik meer rust in mijn hoofd heb. Ik realiseer me nu dat ik niet constant door hoef te gaan. Dat het ok is om niks te doen en de tijd mag nemen om ergens stil bij te staan, te reflecteren op wat ik voel en denk. Juist van stilstaan word ik rustig in mijn hoofd. Daardoor neem ik de ruimte om positief te denken en weet ik dat alles goed komt!

Ik heb me gerealiseerd dat ik vooral heb te doen wat goed voor mij is en niet omdat het zo hoort. Wat me verteld is, is niet wie ik écht ben. Ik ga plezier hebben, gelukkig zijn en zorgeloos zijn! Ookal weet ik nog niet precies hoe, ik kan dat en ik doe het gewoon!

Marjolein is een fijn persoon. Ze houdt de groep bij elkaar en betrekt alle deelnemers. Zij is oprecht geïnteresseerd in iedereen. Met haar humor en flexibiliteit geeft zij de training haar eigenheid.

Jasmijn
Slow Down, Bewustere Keuzes, Vanuit Hart, Ruimte, Rust, Genieten, Tijd Voor Mezelf, Moeten, Stilstaan, Training, Coaching, Nlp, Acceptatie, Kwetsbaarheid, Durven, Woede, Opluchting, Inspirerend, Energie, Vertrouwd

“Ik maak bewustere keuzes, vanuit mijn hart”

Sinds de SLOW DOWN training maak ik bewustere keuzes. Een keuze die goed voor mij is, die ik vanuit mijn hart maak. Ik heb meer ruimte en rust gevonden. Kan ik weer genieten!

Tijd voor mezelf had ik niet, er “moest” altijd nog zoveel gebeuren. Ik handelde vanuit hoe het hoort en wat er van me verwacht werd, zonder stil te staan bij wat ik op dat moment wilde of nodig had. Het gaf me een verstikkend gevoel. Ik liep vooral tegen mezelf aan. Aan de buitenkant deed ik net of het goed ging, alsof er niks aan de hand was. Van binnen voelde ik woede en onrust.

Door de training heb ik dingen een plek kunnen geven, zaken geaccepteerd. Ik kan de ander niet veranderen en ik kies er nu wel voor om er zelf anders mee om te gaan. Hierdoor is er meer rust en ruimte ontstaan, waardoor ik me kwetsbaarder durf op te stellen en anderen toe durf te laten. Mijn woede heeft plaats gemaakt voor opluchting. Doordat ik deze ruimte genomen heb en meer kan genieten, geeft dat mijn dochter ook de ruimte om te zijn wie zij echt is.

Marjolein brengt elk onderwerp inspirerend. Je krijgt direct zin en energie om er zelf mee aan de slag te gaan. Ze voelt mensen echt aan en speelt heel natuurlijk in op de behoefte in de groep. Marjolein ziet JOU! Ze geeft ruimte, bij haar mag alles er zijn wat me een vertrouwd gevoel gaf.

Miryam
Back To Top